Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bekende Gezicht Onderdeel Van Nieuwe Seizoen

```html

De Slimste Mens Ter Wereld 2023 Deelnemers Bekend!

Bekende Gezicht Onderdeel Van Nieuwe Seizoen

Erik Van Looy Onthult Deelnemerspoule Voor 21e Seizoen

De afgelopen weken heeft Erik Van Looy al enkele hints gegeven over wie er dit jaar zou meedoen aan De Slimste Mens Ter Wereld, maar nu maakt Play4 alle namen bekend. De onderstaande lijst geeft een overzicht van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van de populaire televisiequiz.

Iedere editie van De Slimste Mens Ter Wereld kent een deelnemerspoule bestaande uit bekende Nederlanders en Vlamingen. Dit jaar maken 34 uiteenlopende topkandidaten hun opwachting in het programma, waaronder acteurs, actrices, presentatoren, comedians en wetenschappers. Zij gaan de strijd aan voor de titel van Slimste Mens ter Wereld.

Onder de deelnemers bevinden zich enkele opvallende namen, zoals Kevin Janssens, die in het vorige seizoen voor gênante momenten zorgde. Ook actrices Ruth Beeckmans en Joke Devynck, presentator Siska Schoeters en wetenschapper Dirk Draulans zijn van de partij. De volledige lijst van deelnemers is als volgt:

  • Ruth Beeckmans (actrice)
  • Kevin Janssens (acteur)
  • Joke Devynck (actrice)
  • Siska Schoeters (presentatrice)
  • Dirk Draulans (wetenschapper)
  • ... (overige deelnemers)

De Slimste Mens ter Wereld 2023 is het eenentwintigste seizoen van de Belgische televisiequiz. De quiz wordt gepresenteerd door Erik Van Looy.

```


Comments