Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Cpi Sm 50

CPI SM 50 motorkerékpárok: Minden, amit tudnod kell

Bevezetés

A CPI SM 50 egy népszerű 50 köbcentiméteres motorkerékpár, amely Magyarországon széles körben elérhető. Ha használt CPI SM 50 motorkerékpárt szeretnél vásárolni, itt találsz minden szükséges információt a modell történetéről, specifikációiról és árazásáról.

A CPI SM 50 története

A CPI SM 50-et először 2010-ben mutatták be Magyarországon. A motor egy népszerű választás a kezdő motorosok körében, mivel könnyű kezelhetőséget, alacsony üzemanyag-fogyasztást és megfizethető árat kínál. A CPI SM 50 az évek során számos frissítésen esett át, de a modell alapvető kialakítása változatlan maradt.

A CPI SM 50 specifikációi

* Motor: 49 köbcentiméteres, léghűtéses, egyhengeres, kétütemű motor * Teljesítmény: 2,4 lóerő 6500 fordulat/percnél * Nyomaték: 2,6 Nm 5000 fordulat/percnél * Váltó: 4 sebességes kézi sebességváltó * Váz: Acélcsöves váz * Felfüggesztés: Első teleszkópvillák, hátsó lengőkaros felfüggesztés * Fékek: Elöl és hátul tárcsafékek * Súly: 105 kg * Üzemanyag-tartály térfogata: 6 liter * Üzemanyag-fogyasztás: 2,5 liter / 100 km

A CPI SM 50 árazása

A CPI SM 50 árazása az évjárattól, a futásteljesítménytől és az állapottól függően változik. A használt CPI SM 50 motorkerékpárok ára jellemzően 200 000 és 400 000 forint között mozog.

CPI SM 50 vásárlási útmutató

Ha használt CPI SM 50 motorkerékpárt szeretnél vásárolni, érdemes a következőkre figyelni: * Ellenőrizd a motorkerékpár előéletét: Kérdezd meg az eladót a motorkerékpár előéletéről, beleértve a szervizelést és a javításokat. * Vizsgáld át a motorkerékpárt: Alaposan vizsgáld át a motorkerékpárt, hogy nincsenek-e rajta sérülések vagy rozsdafoltok. * Próbáld ki a motorkerékpárt: Próbáld ki a motorkerékpárt egy próbakörön, hogy megbizonyosodj arról, hogy megfelelően működik.

Következtetés

A CPI SM 50 egy megfizethető és üzemanyag-takarékos motorkerékpár, amely ideális a kezdő motorosok számára. Ha használt CPI SM 50 motorkerékpárt keresel, sokféle lehetőséget találsz Magyarországon. Az itt található információk segítségével megalapozott döntést hozhatsz a vásárlásról.


Comments